Nieuwbouw

Het bouwen van een nieuwe woning of bedrijfspand is een spannende gebeurtenis, waarbij u aan de slag wilt met een betrouwbaar bouwbedrijf. Dit bedrijf heeft u in de vorm A&J Bouwservice uit Roden gevonden.

A&J Bouwservice werkt op een klantvriendelijke wijze; wij bouwen uitsluitend in goed overleg met de desbetreffende opdrachtgever(s). De woning of bedrijfspand wordt in samenspraak met de architect en de klant ontworpen. Natuurlijk staan hierbij uw eigen wensen en ideeën centraal.

Het nieuwbouwproject kan worden gerealiseerd als totaalconcept. Concreet betekent dit dat A&J Bouwservice alles voor u regelt, zoals bouwtekeningen, vergunningen en het samenwerken met betrouwbare en erkende professionals, zoals installateurs, dakdekkers en stukadoors.

Tijdens nieuwbouwprojecten worden de nieuwste ontwikkelingen uit ons vakgebied toegepast, echter hierbij verliezen wij vakmanschap en ambachtelijkheid nooit uit het oog. A&J Bouwservice levert uitstekende kwaliteit door een traditionele manier van bouwen, waarbij wordt voldaan alle moderne eisen.

Met A&J Bouwservice bent u verzekerd van een prachtig en betrouwbaar eindresultaat. Wilt u meer informatie over nieuwbouw of een geheel vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact op via ons contactformulier.

nieuwbouw_003knieuwbouw_001k